METAL EARTH 3D Puzzle

Vzrušujúca výzva, zážitok pri skladaní a úžasný výsledok - to sú 3D puzzle METAL EARTH !! 3D puzzle vyrobené z ocele – SILVER EDITION.

Stavba 3D puzzle METAL EARTH vyžaduje trpezlivosť a šikovné ruky. Autentický vzhľad 3D puzzle METAL EARTH je dosiahnutí vďaka detailnému laserovému gravírovaniu. Kovové modely Metal Earth sú jedinečné a zaslúžia si aj unikátne vystavenie.

Taktiež edícia ICONX - modely z prémiovej rady ICONX v exkluzívnom darčekovom balení a s ešte dokonalejším spracovaním detailov.

Metal Earth

Balenie obsahuje štvorcové /11x11/ alebo obdĺžnikové /21x11/ oceľové pláty s dielikmi. Balenie obsahuje aj návod na zloženie. Ku skladanie týchto 3D puzzle si môžete zakúpiť aj sadu 4 mini klieštov, ktoré sú dobrým pomocníkom pri ohýbaní malých častí. V ponuke aj svietiace podstavce, vitrínky a otáčave solárne podstavce.

Metal Earth

PRACOVNÝ POSTUP:

Jednotlivé dieliky vyberiete z kovových plátov, v prípade potreby použijete kliešte (nie sú súčasťou balenia). Dieliky spájate k sebe pomocou zámkou tvorených úchytom (zobáčik) a otvorom. Zobáčik ohnete pomocou malých klieští a postupne spojíte všetky zámky.