Schmidt 2000 dielikov – Disney Moments

Puzzle Disney Moments -Schmidt 2000 dielikov –sú skutočne zberateľskou položkou. Aj keď sme zatiaľ neposkladali žiadenu z 1 000 dielikových puzzle zo zbierky Disney (Schmidt), možno tie puzzle považovať za „obal“ pre dvanásť puzzle vrátane najslávnejších detských príbehov, ako sú: Popoluška, Kniha džungle, Malá morská víla, Rapunzel, Kráska a zviera, Bambi, 101 dalmatíncov, Snehulienka a 7 trpaslíkov, Peter Pan, Mickey a Minnie Mouse. Tieto puzzle obsahujú šestnásť scén, štyri s Mickey a Minnie Mouse, ktoré sú v rohoch puzzle. Nachádzajú sa tu aj štyri nové scény, ktoré sa nenachádzajú v predchádzajúcich puzzle, ako sú: Alica v ríši divov, Lion King, Dumbo Elephant a Alladin.

Časti sú veľmi kvalitné, dajú sa veľmi ľahko roztriediť na poskladanie a v krabici nezostal takmer žiadny prach. Mnoho ľudí si radšej necháva okraje puzzle tohto typu na koniec, pretože obrázky na jednotlivých dielikoch sa dosť podobajú. My sme ale túto výzvu prijali a rozhodli som sa okraje poskladať ako prvé. Najprv sme teda roztriedili puzzle: tie s dvoma koncami, tie s jedným koncom a tie s tromi koncami. Nebolo to ľahké, ale nejako sme to dali. Potom sme roztriedili dieliky podľa scén, takže to bolo celkom jednoduché, pretože farby vám pomôžu zistiť, ku ktorému kusu každá scéna patrí. K nášmu prekvapeniu poskladať okraje týchto puzzle vôbec nebolo také ťažké, ako sme si pôvodne mysleli. Každý dieliky je vyrazený trochu inak, čo vám pomôže poskladať puzzle. Poskladané puzzle sú majstrovským dielom, ktoré môžete mať vo svojej osobnej zbierke. Puzzle sme skladali na tejto podložke od firmy DINO a na triedenie sme použili tieto triediče of firmy ArtPuzzle. Odporúčame puzzle zalepiť týmto lepidlom a následne ich zarámovať. K tomuto článku sme priložil niekoľko fotografií, ktoré vám pomôžu s okrajom puzzle: môžete ľahko vidieť vzor použitý na spojenie dielikov. Veľa šťastia!

Schmidt 2000 dielikov – Disney Moments 3 Schmidt 2000 dielikov – Disney Moments 4 Schmidt 2000 dielikov – Disney Moments 5 Schmidt 2000 dielikov – Disney Moments 6 Schmidt 2000 dielikov – Disney Moments 7 Schmidt 2000 dielikov – Disney Moments 8 Schmidt 2000 dielikov – Disney Moments 9 Schmidt 2000 dielikov – Disney Moments 10 Schmidt 2000 dielikov – Disney Moments 11