Art Puzzle - Heidy

Jedinečné ART puzzle z Turecka. Vyskúšajte si poskladať puzzle od nového výrobcu z Turecka a neoľutujete. Super ceny a široká ponuka puzzle od klasických až po jedinečné puzzle s hodinami, zrkadlom s úžasnou vôńou kávy, kvetov alebo krásne drevené puzzle balené v krabičke vhodné ako darček.

Spoločnosť bola založená v roku 1983 ako Heidi Oyuncak  a od roku 1992 je firma výhradným distribútorom v Turecku. Od roku 2006 prišla na trh so svojou vlastnou značkou, dizajnom a stala sa distribútorom puzzle nielen v Turecku, ale aj v zahraničí.

Táto spoločnosť  Heidi Oyuncak vždy kladie dôraz ponúkať kvalitné vzdelávacie, informačné produkty, puzzle na rozvoj pamäte a motoriky. Okrem toho firma poskytuje službu v prípade strateného, chýbajúceho dielika. Puzzle sa vyrábajú z materiálov, ktoré nie sú škodlivé pre životné prostredie. Výrobky sú vyrobené z kvalitného kartónu a farieb a takmer všetky obrázky puzzle sú s licenciou.

V našej ponuke máme puzzle:

ART puzzle – 570 dielikov HODINY - skutočne fungujúce hodiny. Balenie obsahuje puzzle, lepidlo ako aj hodinový strojček. Spestrite si svoj interiér týmito hodinami – v ponuke viac ako 10 rôznych motívov.

Art Hodiny 1 Art Hodiny 2 Art Hodiny 3

ART puzzle – 850 dielikov puzzle so zrkadlom. Balenie obsahuje puzzle ako aj zrkadlo, ktoré vložíte priamo do obrázka.

Art Zrkadlo Art Zrkadlo Art Zrkadlo

V ponuke sú puzzle klasické, puzzle vertikálne alebo panoramatické.

Art Classic Art Classic Art Classic   Art Classic Art Classic

Puzzle svietiace v tme 1000 dielikov.

Neónové - fluorescenčné puzzle svietiace v tme. Zvláštnosť obrázku spočíva v neónovej farbe použitej na motív puzzle, ktorá obraz v tme oživí. Vďaka dennému svetlu potom v noci niekoľko hodín žiaria a vykúzlia tak príjemnú atmosféru nielen pre tých, ktorým sa za hlbokej tmy zle zaspáva.

Art Neon Art Neon Art Neon

     

Novinkou sú puzzle parfumované a puzzle drevené, tiež v počte kusov 1000 dielikov.

Parfumované alebo aj voňavé puzzle /aromatizované puzzle/ vás očaria svojou vôňou. Jedinečnosť obrázku spočíva vo voňajúcich dielikoch. Vďaka svojej aróme vykúzlia príjemnú atmosféru.

Art Parfum Art Parfum

     

Drevené puzzle ART - poskladajte si obrázok, ktorého dieliky sú vyrobené z tenkej drevenej preglejky. Drevený materiál v porovnaní s papierom je trvácnejší a odolnejší. Dieliky si zachovávajú svoje vlastnosti aj po rokoch, sú preto originálnym darčekom pre každého. Balené sú v nádhernej krabičke.

Art Drevené Art Drevené